U kunt digitaal werken met uw dossiers door het gebruik van de I-FourC software oplossingen. Onze software is ontwikkeld met de kerngedachte “Mapping the real world.” De digitale dossiers zien er exact hetzelfde uit als het fysieke dossier, maar dan met alle digitale voordelen van dien! We verwijderen de minpunten van papier en voegen de voordelen van ICT toe. Efficiënt en digitaal werken krijgt met onze software oplossingen een nieuwe dimensie; uw informatie is altijd toegankelijk. Waar en wanneer dan ook!

Software oplossingen

I-FourC biedt u een zevental software oplossingen om zo efficiënt mogelijk digitaal te kunnen werken. De I-FourC® Virtual Archive™ maakt uw complete archief digitaal inzichtelijk. U kunt in dit dossierbeheersysteem al uw informatiestromen volgen en beheren. Wilt u papieren dossiers in digitale vorm gebruiken? Dit is mogelijk met de I-FourC® Virtual File™ of zelfs op uw mobiele device met de applicatie I-FourC® Virtual File for iPad™. De I-FourC® Virtual Printer™ stelt u in staat om digitale documenten direct naar uw digitale dossier te sturen, waardoor u niet meer fysiek hoeft te printen. Met de I-FourC® Office Add-On™ kunt u nieuwe digitale informatie uit een Microsoft Office programma eenvoudig toevoegen aan een bestaand dossier. U heeft de mogelijkheid om nieuwe fysieke documenten zelf in te scannen en op te slaan in uw digitale omgeving met onze I-FourC® Scan Suite™ oplossing. I-FourC® JIM™ is een cliënt-server oplossing die alle informatie in uw organisatie registreert in één centrale database. Indien u vragen heeft over onze ICT oplossingen of behoefte aan een passend advies voor uw organisatie, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Samenwerkingen

Als gecertificeerd Microsoft-partner gebruikt I-FourC de nieuwste en meest geavanceerde Microsoft.Net-technologieën. Deze technologieën staan garant voor optimale integratie, snelle verwerking en doelmatige softwareontwikkeling. De ontwikkeling van SaaS (Software-as-a-Service) in combinatie met onze partner, een SAS70 gecertificeerd datacenter, heeft geleid tot een makkelijk distribueerbaar concept. In samenwerking met Intermax bieden we de hoogst haalbare veiligheidsnormen voor onze online oplossingen. Als u meer wilt weten over onze maatregelen, kunt u onze whitepaper lezen: Fysieke en Digitale veiligheid van dossiers.