Uw dossierbeheersysteem

Met de I-FourC Virtual Archive bieden we een centraal archief, waarmee de gebruiker inzicht krijgt in waar zich welke informatie bevindt. Een greep uit de mogelijkheden: de I-FourC Virtual Archive geeft ieder geregistreerd dossier weer. Als deze zich in papieren vorm bij I-FourC in het zwaarbeveiligde archiefdepot bevindt, kunt u met één druk op de knop uw dossier aanvragen via onze Scanning on Demand service. Ook is het mogelijk dat wij in bulk dossiers voor u gedigitaliseerd hebben. De I-FourC Virtual Archive geeft u toegang tot deze gedigitaliseerde dossiers. Zoek het dossier op dat u nodig heeft door een eenvoudig kenmerk in het zoekveld in te typen et voilá, uw digitale dossier is gevonden. Véél sneller dan toen u die stoffige archiefkast moest uitpluizen!

De I-FourC Virtual Archive is uitermate geschikt om de verschillende informatiestromen binnen uw organisatie te beheren. Waar welke informatie zich bevindt is voor u altijd duidelijk. Er kunnen eenvoudig overzichten gemaakt worden en de instellingen en rechten van gebruikers kunnen gemakkelijk worden vastgelegd.

Het digitale dossier kan geopend worden via de standaard Thumbnail viewer of de I-FourC Virtual File. De I-FourC Virtual File is uw digitale dossier, exact zo weergegeven als uw fysieke dossier. Het biedt tal van mogelijkheden om de stap naar een digitale werkomgeving zo klein mogelijk te maken. U heeft alleen een internetverbinding nodig.

De I-FourC Virtual Archive is beschikbaar als SaaS- of als On Premise-versie. I-FourC voldoet aan de hoogst haalbare veiligheidsnormen en biedt een uitermate veilige SaaS-oplossing. Desondanks kiezen sommige organisaties ervoor om hun gegevens niet in de cloud te plaatsen. Hiervoor heeft I-FourC de Virtual Archive On Premise ontwikkeld. Als u voor de On Premise variant kiest, zal de data op eigen servers beheerd worden in plaats van hosting door een datacenter. Voor de gebruiker veranderd er niets, deze logt via een webbrowser met zijn/haar inloggegevens in en heeft toegang tot datgene waar hij/zij rechten toe heeft.

Eenvoudig, veilig en efficiënt: de I-FourC Virtual Archive.

Demo-uitleg aanvragen: Eerst zien dan geloven? Onze adviseurs geven u graag een kijkje in de I-FourC Virtual Archive. Maak nu een afspraak!

Voordelen I-FourC Virtual Archive