Mobiel werken

De I-FourC® Virtual File for iPad™ is een applicatie waarmee u volledig mobiel kunt werken. Onafhankelijk van tijd en plaats. Zo kunt u op locatie dossiers vanuit uw centrale archief aanvragen, raadplegen en naar wens bewerken. Wanneer u uw dossier voor aanvang download in uw persoonlijke desktop, kunt u zelfs zonder internetverbinding over uw informatie beschikken. Mobiel werken was nog nooit zo vertrouwd en eenvoudig!
U kunt uw digitale dossier via de I-FourC Virtual File for iPad bewerken exact zoals u dat gewend bent bij uw papieren dossier. Bladeren, aantekeningen en markeringen maken gaat heel eenvoudig. Hier zijn tal van digitale voordelen aan toegevoegd. Digitaal met het gemak van papier; voor de meest gebruikersvriendelijke manier van werken voor de eindgebruiker. De mogelijkheden zijn overweldigend en op veel verschillende manieren inzetbaar. Denk aan papierloos vergaderen of op locatie werken van medewerkers. Een compleet overzicht van uw centrale archief; wanneer en waar u ook bent.

Met de app kunt u verschillende desktops voorbereiden met een verzameling documenten of dossiers voor een specifieke periode of vergadering. De gebruiker kan zelf de benodigde desktops aanmaken en benoemen of een secretaresse kan voorbereidend werk doen, waarna de gebruiker de dossier bundels in een keer kan downloaden. De I-FourC Virtual File for iPad creëert uw eigen persoonlijke omgevingvoor al uw benodigde documenten en dossiers.

I-FourC heeft een visie over hoe de overgang naar papierloos zou moeten zijn. We simuleren de papieren wereld in een digitale vorm. En dat is ook de achterliggende gedachte die gebruikt is bij het ontwikkelen van de I-FourC Virtual File for iPad. Wij noemen het “mapping the real world” en denken dat dit bijdraagt aan de acceptatie van gebruikers bij de overgang naar papierloos werken. Bekijk onderstaand filmpje!

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij bellen u graag terug voor meer informatie!