Al uw informatie eilandjes binnen handbereik

I-FourC® JIM™ registreert alle informatie in uw organisatie in één centrale database. Daardoor worden alle informatie-eilandjes met elkaar verbonden en heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand. U kunt I-FourC JIM gebruiken voor het logistieke beheer van fysieke dossiers, of uitbouwen tot een volledig digitale werkomgeving. Het tempo van deze groei bepaalt u zelf en u heeft alle hulpmiddelen in handen om het proces te sturen.

I-FourC JIM is een digitale werkomgeving die lokaal op uw systeem dient te worden geïnstalleerd. I-FourC® JIM™ ondersteunt de primaire logistieke processen zoals het zoeken, aanleggen, aanvragen, uitlenen,
verplaatsen en terugontvangen van dossiers. Er kunnen eenvoudig overzichten worden gemaakt en de instellingen en rechten van gebruikers kunnen op makkelijke wijze worden vastgelegd. Door uitgebreide rapportages is het eenvoudig om actuele en historische informatie te genereren. Zo kunt u uw informatie op een correcte manier beheren en heeft u altijd een compleet overzicht. I-FourC JIM is een modulair softwarepakket, dat u in staat stelt uw informatiemanagement te regelen precies zoals u wenst.

Voordelen I-FourC JIM