Het nut van digitaliseren

Een archief stapelt zich vaak in een korte tijd op, mede door de verplicht gestelde bewaartermijnen. Het archief digitaliseren is hier de oplossing voor. Documentstromen automatiseren en optimaliseren heeft een behoorlijk aantal voordelen. Hiermee verbetert u bijvoorbeeld de kwaliteit van de interne bedrijfsprocessen, maar realiseert u ook een forse besparing op ruimte, tijd, personeel en kantoorartikelen. Daarnaast wordt de uitstraling naar uw klanten en prospects professioneler doordat u digitaal kunt werken. Over het verlies van informatie door inbraak, brand of waterschade zult u zich geen zorgen meer hoeven te maken.

Papierloos vanaf dag één

Wij hebben de beste en meest toepasselijke oplossing om uw archief zo kostenefficiënt mogelijk te digitaliseren. I-FourC digitaliseert namelijk vanuit een uniek concept: ‘Papierloos vanaf dag één.’ Er zal geen onderbreking zijn in uw informatievoorziening, want met behulp van de nieuwste, meest geavanceerde technologie digitaliseert I-FourC de papieren informatiegegevens. Zo kunt u vanaf dag één volledig papierloos werken!

Waarom kiezen voor digitalisering van het archief met I-FourC?

  • Snel en doelgericht
  • Aangepast aan uw wensen
  • Hoogwaardige scans
  • Een digitaal dossier met de gemakken van papier
  • Altijd en overal 24×7 toegankelijk
  • Integratie in bedrijfsinfrastructuur
  • Houd rekening met wetgeving
  • Van A tot Z geregeld
  • Zelfs tijdens het scanproces zijn uw dossiers opvraagbaar!
Proces I-FourC
Nadat uw dossiers volledig naar tevredenheid zijn gedigitaliseerd, kunt u bij I-FourC zelf bepalen wat er met uw documenten gebeurd. U heeft de optie om te kiezen voor veilige archiefvernietiging als u de dossiers niet langer in fysieke vorm wilt bewaren, het retour zenden van uw dossiers of archiefbeheer via Archiefspecialist.

Optical Character Recognition

I-FourC heeft ook de mogelijkheid om documenten te voorzien van Optical Character Recognition (OCR), het transformeren van een afbeelding met tekst naar bewerkbare tekst. Door middel van patroonherkenning worden alle tekens uit de afbeelding als zodanig herkend en apart opgeslagen. Hierdoor kunt u in uw documenten zoeken op trefwoorden. Wilt u meer informatie ontvangen over het proces van tekstherkenning, dan kunt u uiteraard contact opnemen met I-FourC.

Anytime, Anyplace, Anywhere

We verwijderen de minpunten van papier en voegen de voordelen van ICT toe. Uw digitale dossier is bij I-FourC voorzien van de gemakken van papier en aangevuld met alle digitale mogelijkheden! Het scannen van documenten kan iedereen. Digitale toegankelijkheid is echter een specialisme – één die I-FourC bezit. Uw digitale archief is te allen tijde toegankelijk door de gedigitaliseerde documenten te koppelen aan één van onze ICT oplossingen. Wilt u overstappen op een digitaal archief? Kies dan voor digitaal werken met één van onze innovatieve ICT oplossingen!

Digitaliserings Proces