I-FourC Technologies B.V. respecteert de privacy van al haar contacten en bezoekers van haar website. Persoonlijke gegevens die u ons verschaft – al dan niet via de contactpagina van onze site – worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor u de persoonlijke gegevens heeft verstrekt.

 

Doel en grondslag voor persoonsgegeven

 

Persoonsgegevens en derden

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Als uw gegevens aan derden ter beschikking worden gesteld dan zal dit uitsluitend geschieden:

  1. ter uitvoering van een overeenkomst (levering diensten en/of producten). Deze derden mogen de gegevens alleen gebruiken ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst. I-FourC waarborgt dat persoonsgegevens, die zij zelf beheert of laat verwerken door een derde, op een voldoende technische en organisatorische wijze zijn beveiligd;
  2. ter uitvoering van een wettelijk verplichting aan daartoe bevoegd gezag.

De werknemers van I-FourC en door haar ingeschakelde derden zijn contractueel verplicht om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens te respecteren en de relevante wetgeving na te leven.

 

Uw rechten

Onderstaande rechten zijn van toepassing op een directe relatie tussen betrokkene (datasubject) en I-FourC. Wij zullen nooit direct informatie verstrekken over persoonsgegevens van onze klantrelaties (gegevensverantwoordelijken) die dossiers bij ons laten beheren /digitaliseren. Hiervoor zullen we u altijd doorverwijzen naar deze gegevensverantwoordelijke.

Recht op inzage

Het recht op inzage houdt in dat wij u op verzoek laten weten welke persoonsgegevens we van u verwerken.

Recht op rectificatie

Het recht op rectificatie houdt in dat wanneer de persoonsgegevens onjuist zijn wij deze op uw verzoek zullen corrigeren. Overigens kunt u deze wijziging in ons mailprogramma al zelf wijzigen via onze zelfservice in onze nieuwsbrieven.

Recht op verwijdering

Alhoewel we niet meer persoonsgegevens noteren dan noodzakelijk voor het doel, heeft u recht op verwijdering. Dit houdt in dat wanneer wij, gezien het doel van de verwerking, toch te veel, of te weinig of niet ter zake doende persoonsgegevens verwerken en u de gegevens zelf niet kunt verwijderen, u ons kunt verzoeken deze te wissen.

 

Cookies beleid

I-FourC kan bij het aanbieden van haar elektronische diensten gebruik maken van cookies en andere soortgelijke technologieën. I-FourC zet deze technologieën in om de klantervaring te verbeteren en advertentie-uitingen te kunnen personaliseren.

Een cookie is een bestand dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Cookies worden gebruikt om bij te houden welke voorkeuren de bezoeker heeft ingesteld voor een bepaalde dienst. Daarnaast kunnen cookies worden gebruikt om te voorkomen dat de bezoeker van de website een bepaalde advertentie te vaak ziet, of om te registeren hoe vaak een advertentie wordt getoond. Cookies kunnen de computer of bestanden die op de computer staan niet beschadigen. Als u ons gebruik van cookies niet accepteert, dan kunt u deze functionaliteit te allen tijde uitschakelen in uw internetbrowser. Op de website van de Consumentenbond (https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen) vindt u uitleg over het verwijderen van cookies.

I-FourC maakt gebruikt van “first-party cookies” welke I-FourC zelf plaatst en “third-party cookies” welke derde partijen op onze website plaatsen. Sommige cookies zijn technisch van aard. Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de diensten van I-FourC. Dit zijn de zogenaamde “functionele cookies”. Daarnaast maakt I-FourC gebruik van analytische cookies om informatie te verkrijgen over de kwaliteit en/of effectiviteit van de website.

I-FourC maakt soms gebruik van “tracking cookies”. Deze worden door een derde partij geplaatst. Deze partij voert ook de zogenoemde tracking uit.

Afzender Type Reden
I-FourC

 

Functioneel Bijhouden van persoonlijke voorkeuren & instellingen.
Google Analytics Analytisch Registreert van iedere bezoeker kenmerken over het gebruik van de website.
YouTube Tracking Voor het afspelen van YouTube video’s plaatst YouTube een tracking cookie.
DoubleClick, Google Dynamic Remarketing, Google Adwords User Lists Tracking Om aan een bezoeker relevante advertenties te tonen, wordt er gebruik gemaakt van een tracking cookie van Google.
Smartsupp chat Functioneel Voor het gebruik van de chatfunctie plaatst Smartsupp cookies.
Smartlook Analytisch Smartlook registreert het websitegebruik van de gebruiker.
Linkedin Marketing Solutions Tracking Om aan een bezoeker relevante advertenties te tonen, wordt er gebruik gemaakt van een tracking cookie van LinkedIn.
Google Adwords Conversion Analytisch Registreert of er doelen worden behaald door Adwords.
Hotjar Analytisch Registreert van iedere bezoeker kenmerken over het gebruik van de website.

 

Vragen / opmerkingen / klachten

Voor de hierboven genoemde rechten, vragen en klachten omtrent de Privacy Policy van I-FourC, kunt u een e-mail sturen naar onze Privacy Officer via privacy-officer@i-fourc.com, deze is ook bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 77 750 11 00, indien gewenst kan deze ook de gegevens verstrekken van onze Functionaris Gegevensbescherming (FG), welke wij extern hebben ingevuld (het registratienummer van onze FG bij de Autoriteit Persoonsgegevens is FG003942).

Wij zullen binnen een maand op uw verzoek reageren. We zullen u laten weten als er eventuele consequenties zijn van het voldoen aan uw verzoek (bijvoorbeeld dat we de dienst niet meer kunnen leveren conform afspraken).

Als we van mening zijn dat we goede redenen hebben om uw verzoek te weigeren zullen we u die redenen gemotiveerd in onze reactie laten weten.

Tot slot berichten wij dat, mocht u van mening zijn dat wij door onze verwerking van uw persoonsgegevens in strijd met de wet handelen, we dat graag vernemen. We proberen dan samen met u een oplossing te vinden om tegemoet te komen aan uw bezwaren. Komen we er toch niet uit dan kunt u een klacht kunt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Verwante informatie

Klik hier voor meer informatie over onze gedragscode.

Reuver, 16 mei 2018

 

I-FourC Technologies BV

Charles Ruysstraat 12

5953 NM Reuver

www.i-fourc.nl

Gemeente Venray Maasziekenhuis Pantein Reade GGD Twente

Blijf op de hoogte





I-FourC maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van uw gebruik van onze website. Deze cookies volgen uw gedrag op internet. Lees ons Privacy Policy voor meer informatie. Gaat u verder met een bezoek aan onze website door te klikken, te scrollen of door hierna op akkoord te klikken, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.