Documenten scannen

Digitalisering bij I-FourC bestaat uit verschillende scan services, zoals Bulk Scanning en Scanning On Demand. Het is verstandig om een onderscheid te maken tussen actuele informatie en minder actuele informatie, zodat u alleen de documenten scant die voor u van belang zijn.

Bulk scanning

Bulk Scanning is een van de diensten van I-FourC. Wij hebben ruime ervaring met het in korte tijd digitaliseren van grote hoeveelheden papieren informatie. Bij Bulk Scanning hebben we het over actuele informatie die u met regelmaat nodig heeft. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle dossiers opgeschoond worden, de documenten worden gescand en na het scanproces ook direct veilig, digitaal toegankelijk zijn voor u! I-FourC verzorgt van A tot Z uw aanvraag.

Scanning on demand

Is het niet direct noodzakelijk om alle documenten in te scannen, dan is de ‘Scanning On Demand’-oplossing van I-FourC iets voor u. Wij slaan de papieren informatie op in ons beveiligde archiefdepot en digitaliseren pas wanneer u een dossier nodig heeft. Als de aanvraag bij ons binnen komt bij onze Scanning On Demand afdeling, zijn wij in staat uw gewenste dossier binnen 15 minuten digitaal aan u terug te leveren. Op deze manier bouwt u geleidelijk een digitaal archief op, zonder hiervoor in één keer grote investeringen te moeten doen.
De dossiers kunnen na het scannen beveiligd opgeslagen worden in onze geavanceerde archiefruimte, of op correcte wijze vernietigd worden.